We help the world growing since 2012

Pasar éléktroda grafit panganyarna (7.18)

harga pasar éléktroda grafit Cina tetep stabil minggu ieu.Hal ieu dipikaharti yén alatan turunna kontinyu panganyarna dina harga coke minyak bumi-walirang low jeung kanyataan yén sababaraha pabrik baja hilir éléktroda grafit boga jumlah leutik saham éléktroda grafit, pabrik baja hilir boga antosan-na- tangtu. tingali kabiasaan dina meuli éléktroda grafit.Harga transaksi mingguan pasar éléktroda grafit masih rada bingung.
Dina watesan harga: minggu ieu, harga mainstream éléktroda grafit di Cina kalayan diaméter 300-600mm: kakuatan biasa 16000-18000 yuan / ton;kakuatan tinggi 18000-21500 yuan / ton;kakuatan ultra-tinggi 21000-28000 yuan / ton;ultra-tinggi-kakuatan 700mm grafit éléktroda 32000 -33.000 yuan / ton.Indéks harga pasar grafit éléktroda Cina nyaéta 22286, anu sami sareng période anu sami minggu kamari sareng période anu sami bulan kamari.Hargana ningkat ku 42,79% ti mimiti taun sareng 55,77% tina période anu sami taun ka tukang.
Sisi paménta: kinerja sisi paménta pasar grafit éléktroda Cina éta rada lemah minggu ieu.Numutkeun eupan balik ti sababaraha perusahaan éléktroda grafit, pabrik baja hilir éléktroda grafit aya di sela-sela pameseran éléktroda grafit minggu ieu, sareng perusahaan éléktroda grafit individu ngalaporkeun yén kirimanna ngalambatkeun.Tapi, rata-rata ngamimitian pabrik baja sirkuit hilir éléktroda grafit masih luhur, sareng paménta éléktroda grafit masih aya.


waktos pos: Jul-19-2021