We help the world growing since 2012

HP Graphite éléktroda

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan
Produk ieu utamana dilarapkeun pikeun tungku arc elecric kakuatan luhur salaku bahan conductive, éléktroda grafit kakuatan tinggi ieu dihasilkeun ku bahan baku kualitas luhur sarta kualitas anu dikawasa mastikeun salila produksi process.Our produk meunang kapercayaan ti pamaké ku kualitas alus, harga lumrah jeung layanan attentive.
Simkuring boga HP grafit éléktroda diaméterna 100-700mm.

Fitur
kakuatan mékanis 1.High, lalawanan listrik low.
2. High-purity, high-dénsitas, stabilitas kimiawi kuat.
akurasi machining 3.High, pagawean permukaan alus.
lalawanan 4.High mun oksidasi jeung shock termal.
5.Anti-oksidasi perlakuan pikeun umur panjang.
6. Tahan ka cracking & spalling.

Syarat kualitas
1.There kedah kirang ti dua defects atawa liang dina beungeut éléktroda.
2. Teu kudu aya retakan transverse dina beungeut éléktroda.Pikeun retakan longitudinal, panjangna kedah kirang ti 5% tina kuriling éléktroda sareng lebarna kedah 0,3 dugi ka 1,0 mm.
3. Lebar wewengkon hideung dina beungeut éléktroda kedah kirang ti 1/10 tina kuriling éléktroda jeung panjangna kedah kirang ti 1/3 tina éléktroda.

Spésifikasi
Indéks fisik sareng kimia éléktroda grafit kakuatan tinggi sareng pentil ngarujuk kana YB / T 4089-2015

Proyék

diaméterna nominal / mm

200~400

450~500

550~700

Résistansi /μΩ·m

Éléktroda

7.0

7.5

7.5

Puting

6.3

6.3

6.3

Kakuatan Flexural / MPa

Éléktroda

10.5

10.0

8.5

Puting

17.0

17.0

17.0

Modulus elastis /GPa

Éléktroda

14.0

14.0

14.0

Puting

16.0

16.0

16.0

Densitas Bulk /(g/cm3)

Éléktroda

1.60

1.60

1.60

Puting

1.72

1.72

1.72

Koéfisién ékspansi termal

/(10-6/)

(suhu kamar ~ 600℃)

Éléktroda

2.4

2.4

2.4

Puting

2.2

2.2

2.2

lebu /% ≤

0.5

0.5

0.5

Catetan: Ash dibagi kana indéks rujukan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali