We help the world growing since 2012

Taros Kami

Hebei Yidong Carbon Products Co.,Ltd

Alamat

Sisi Kalér Guochang Rd, Chengan County, Handan, Hebei, Cina

Telepon

+86-13212131818 Mr.Miao

+86-15531028517 Ny.Wang

+86-18831066444 Mr.Duan

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami