We help the world growing since 2012

RP grafit éléktroda

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan
Éléktroda grafit, utamana ngagunakeun coke minyak bumi jeung coke jarum salaku bahan baku, tar batubara pitch salaku agén mengikat, dijieun ku calcination, batching, kneading, mencét, roasting, graphitization, sarta machining.Éta dileupaskeun dina bentuk busur listrik dina tungku busur listrik.Konduktor anu dianggo pikeun pemanasan sareng ngalebur muatan ku énergi listrik tiasa digolongkeun kana kakuatan biasa, kakuatan tinggi sareng kakuatan ultra luhur dumasar kana indikator kualitasna.
Simkuring gaduh RP grafit éléktroda diaméterna 100-1272mm.

Aplikasi
Éléktroda grafit utamana dipaké pikeun industri metalurgi jeung kalsium karbida, perusahaan fosfor-kimiawi, kayaning beusi jeung baja smelting, silikon industri, fosfor konéng, ferroalloy, titania slag, coklat ngahiji alumina jsb submerged-arc tungku lebur produksi.

Spésifikasi
Indéks fisik sareng kimia éléktroda grafit umum sareng sambungan ngarujuk kana YB / T 4088-2015

Proyék

diaméterna nominal / mm

75~130

150~225

250~300

350~450

500~800

kelas gifted

Tingkat kahiji

kelas gifted

Tingkat kahiji

kelas gifted

Tingkat kahiji

kelas gifted

Tingkat kahiji

kelas gifted

Tingkat kahiji

Résistansi /μΩ·m ≤

Éléktroda

8.5

10.0

9.0

10.5

9.0

10.5

9.0

10.5

9.0

10.5

Puting

8.0

8.0

8.0

8.0

8.0

Kakuatan Flexural /MPa ≥

Éléktroda

10.0

10.0

8.0

7.0

6.5

Puting

15.0

15.0

15.0

15.0

15.0

Modulus elastis /GPa ≤

Éléktroda

9.3

9.3

9.3

9.3

9.3

Puting

14.0

14.0

14.0

14.0

14.0

Densitas Bulk /(g/cm3) ≥

Éléktroda

1.58

1.53

1.53

1.53

1.52

Puting

1.70

1.70

1.70

1.70

1.70

Koéfisién ékspansi termal/(10-6/ ℃) ≥

(suhu kamar ~ 600 ℃)

Éléktroda

2.9

2.9

2.9

2.9

2.9

Puting

2.7

2.7

2.8

2.8

2.8

Lebu /% ≤

0.5

0.5

0.5

0.5

0.5

Catetan: Eusi lebu sareng koefisien ékspansi termal mangrupikeun indikator rujukan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali