We help the world growing since 2012

Éléktroda grafit Impregnated

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan
Éléktroda grafit impregnated dumasar kana éléktroda grafit RP kalawan dua prosés tambahan.Saatos éléktroda grafit RP dipanggang, prosés impregnation dilaksanakeun.Saatos prosés impregnation réngsé, prosés baking kadua dilaksanakeun, sareng saatos réngsé, janten éléktroda grafit anu diresmikeun.

Fitur
1. dénsitas High
2.résistipitas low
konsumsi Unit produk 3.low
4.pangaruh hadé


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali