We help the world growing since 2012

Éléktroda grafit UHP

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan
éléktroda grafit ultra-kakuatan luhur dijieun tina coke jarum kualitas luhur salaku bahan baku utama, sarta dijieun ku ngabentuk, roasting, impregnating, graphitizing jeung ngolah mékanis.Éta téh loba dipaké dina tungku busur listrik salaku bahan conductive.

Spésifikasi
Indéks fisik sareng kimia éléktroda grafit kakuatan ultra luhur sareng pentil ngarujuk kana YB / T 4090-2015
Parentah pikeun éléktroda grafit
1. Éléktroda kedah disimpen dina tempat anu bersih, garing, ngahindarkeun guncangan sareng tabrakan. Éta kedah garing sateuacan dianggo.
2. Nalika nyambungkeun nipples, ngabersihan liang ku hawa dikomprés, lajeng screw nipples kana eta carfully tanpa ngaruksakkeun theads.
3.Befor ujung éléktroda ku hawa dikomprés nalika dua éléktroda anu 20-30mm jauh.
4.When éléktroda disambungkeun ku wrenches, éta kudu pinuh tightened ka lacation dieusian yén gap antara dua éléktroda kirang lajeng 0.005mm.
5. Pikeun ngahindarkeun pegatna éléktroda, mangga tetep jauh ti blok bahan instruksi.
6. Pikeun nyingkahan pegatna éléktroda, nempatkeun blok aniseed dina bagian handap tur nyetel blok leutik dina bagean luhur.

Proyék

diaméterna nominal / mm

300~400

450~500

550~650

700~800

Résistansi /μΩ·m

Éléktroda

6.2

6.3

6.0

5.8

Puting

5.3

5.3

4.5

4.3

Kakuatan Flexural / MPa

Éléktroda

10.5

10.5

10.0

10.0

Puting

20.0

20.0

22.0

23.0

Modulus elastis /GPa

Éléktroda

14.0

14.0

14.0

14.0

Puting

20.0

20.0

22.0

22.0

Densitas Bulk /(g/cm3)

Éléktroda

1.67

1.66

1.66

1.68

Puting

1.74

1.75

1.78

1.78

Koéfisién ékspansi termal

/(10-6/)

(suhu kamar ~ 600℃)

Éléktroda

1.5

1.5

1.5

1.5

Puting

1.4

1.4

1.3

1.3

lebu /% ≤

0.5

0.5

0.5

0.5

Catetan: Ash dibagi kana indéks rujukan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali