We help the world growing since 2012

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd.is produsén éléktroda grafit profésional sarta éksportir saprak 2012. Tempatna di Kota Handan, Propinsi Hebei dimana katelah "Basis Industri Karbon Kalér Cina". ka Pelabuhan Tianjin.
Kami khusus dina ngolah sareng manufaktur éléktroda grafit sareng éléktroda karbon. Produk kami dijual saé di Cina sareng diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Rusia sareng Amérika.
Produk utama kami nyaéta éléktroda grafit sareng éléktroda Karbon, anu tiasa dibagi kana éléktroda grafit kakuatan Biasa (RP), éléktroda grafit kakuatan tinggi (HP), éléktroda grafit impregnated tinggi (IP), éléktroda grafit ultra-tinggi (UHP), Impregnated. blok grafit, blok grafit, Calcined Petroleum Coke jeung éléktroda karbon dénsitas High.

Éléktroda grafit utamana diterapkeun pikeun industri metalurgi sareng kalsium karbida, industri fosfor-kimiawi, sapertos lebur beusi sareng baja dina tungku busur listrik, sareng silikon industri, fosfor konéng, ferroalloy, titania slag, lebur alumina lebur coklat dina tungku arc submerged. Simkuring gaduh garis produksi lengkep, nu ngawengku bahan baku Pergaulan, calcining, crushing, screening, burdening, kneading, ngabentuk garis, garis baking, alat-alat impregnation, garis graphitization na machining & shaping garis.
Kami geus ngalaman insinyur sarta sistem kadali kualitas ketat pikeun mastikeun kualitas products.Also urang tiasa nawiskeun packing profésional urang jeung solusi transportasi.
Pausahaan urang geus dileler loba judul husus kayaning "perusahaan kiridit peradaban", "jaga kontrak perusahaan kiridit beurat", "consumer-trust unit" jsb. Kami hoyong nawiskeun produk jeung jasa kelas munggaran ka konsumén ti. sakuliah dunya sarta jadi supplier dipercaya anjeun produk karbon di Cina.

Budaya Perusahaan

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd sok taat kana sumanget perusahaan tina "Pamekaran, inovasi, ngungudag kaunggulan sareng kerjasama win-win".Kami gaduh tim téknologi anu kuat, alat produksi canggih sareng tim manajemen anu efisien tinggi.
Customers'demand nyaeta goal.Customers'success urang téh kasuksésan urang.

Urang sumpah janji:
-Ngadegkeun propil customer sampurna, pamahaman customer perlu nyadiakeun produk jeung jasa sasaran.
-Satisfying sarta ngalayanan konsumén'constant tungtutan kakuatan tumuwuh, nyieun daya saing jangka panjang sarta kasempetan pasar pikeun konsumén.
-Ngadegkeun organisasi jasa husus pikeun cheking, pengiriman barang, neundeun produk jsb nu bisa nyadiakeun respon gancang on requests konsumén '.
- Ngahubungan konsumén sacara teratur, nyukcruk pamakean konsumén tina produk anu disayogikeun, nyayogikeun jasa konsultasi pikeun produk anu disayogikeun.
-Urang bakal masihan respon kana eupan balik konsumén 'dina 24 jam.
-Kami hoyong ngahontal kerjasama win-win sareng para nasabah.

Biantara Manajer Umum

Hatur nuhun kana perhatian sareng dukungan anjeun ka Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd.At ayeuna, produk urang parantos sumebar henteu ngan ka sakuliah nagara urang, tapi ogé di Éropa, Amérika, Asia Tenggara sareng daérah sanés, Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd geus jadi salah sahiji suppliers kalapa pangalusna di China.Enterprises kudu boga kompetensi inti sorangan pikeun ngamekarkeun jeung tumuwuh stronger.Our pausahaan bakal ngagunakeun élmu jeung téknologi pikeun nangkep trend ékonomi global.
Hebei Yidong Karbon Produk Co., Ltd sok taat kana sumanget perusahaan tina "Pamekaran, inovasi, ngungudag kaunggulan jeung win-win kerjasama". Urang boga tim téhnologi kuat, alat-alat produksi canggih, tim manajemen efisien tinggi jeung kelas munggaran. jasa sanggeus diobral pikeun ngajamin kualitas produk urang.
Milih Yidong nyaeta milih trust.We bakal neruskeun nyadiakeun produk kualitas luhur, surport téhnologi alus teuing jeung sampurna sanggeus-diobral jasa ka klien kami.