We help the world growing since 2012

grafit crucible

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan
Crucible grafit, crucible dijieunna tina bahan grafit.Umat ​​manusa boga sajarah panjang ngagunakeun crucibles grafit.Masarakat pangheubeulna ngagunakeun grafit alam (grafit flaky jeung grafit earthy) jeung liat, slag atawa keusik dicampurkeun kana blanks, jeung prosés manufaktur karajinan dipaké pikeun nyieun crucibles grafit pikeun smelting logam (tambaga, Beusi, waja, jsb).Crucible grafit boga kakuatan mékanis tinggi, refractoriness, konduktivitas termal, bisa tahan sababaraha smelting sarta bisa nolak erosi leyuran suhu luhur.Crucible grafit bisa ngalembereh beusi matak malleable, tuang baja, alloy tambaga, alloy séng, solder tambaga, jsb Jeung ngembangkeun industri modern, rupa industri logam ngagunakeun furnaces listrik pikeun smelt rupa logam, jadi pamakéan crucibles grafit maké grafit alam salaku bahan a geus diwatesan.Sanajan kitu, loba smelters industri skala leutik neruskeun migunakeun tipe ieu crucible grafit.
Kusabab mecenghulna grafit jieunan dina ahir abad ka-19, jalma geus ngolah grafit jieunan kana crucibles grafit.Ngembangkeun jeung produksi-purity tinggi struktur rupa grafit,-kakuatan tinggi grafit, karbon glassy, ​​jsb, crucibles grafit dijieunna tina bahan ieu ngalegaan rentang aplikasi tina crucibles grafit.Salian logam smelting, crucibles grafit ogé dipaké dina pemurnian logam mulia sapertos emas sareng pérak., Énergi atom uranium smelting, bahan semikonduktor silikon kristal tunggal, germanium manufaktur kristal tunggal, sarta dilarapkeun ka sagala rupa analisis kimiawi.
Crucibles grafit digolongkeun kana crucibles grafit alam, crucibles grafit jieunan manusa, crucibles grafit-purity tinggi, crucibles karbon vitreous, jsb nurutkeun sipat bahan maranéhanana.Numutkeun tujuanana, aya crucibles baja, crucibles tambaga, crucibles emas, jeung crucibles analitik.

Fitur
Tingkat téhnologi produksi crucibles grafit domestik geus ngahontal atawa malah surpassed crucibles impor.Crucible grafit domestik kualitas luhur ngagaduhan ciri ieu:
1. Kapadetan luhur crucibles grafit ngajadikeun crucibles boga konduktivitas termal pangalusna, sarta konduktivitas termal nyaeta nyata leuwih hade tinimbang crucibles diimpor lianna.;grafit crucible grafit crucible .
2. The grafit crucible ngabogaan lapisan glaze husus sarta bahan molding padet, nu greatly ngaronjatkeun daya tahan korosi produk jeung prolongs hirup layanan na.
3. Komponén grafit dina crucible grafit téh sadayana grafit alam kalawan konduktivitas termal pohara alus.Saatos crucible grafit dipanaskeun, éta teu matak disimpen dina méja logam tiis langsung pikeun nyegah retakan alatan cooling gancang.
Graphite crucible
Pangropéa
1. Jumlah spésifikasi crucible nyaéta kapasitas tambaga (kg)
2. The grafit crucible kudu diteundeun dina tempat garing atawa dina rak kai nalika disimpen.
3. Nanganan kalayan ati-ati nalika ngangkut, sareng dilarang pisan pikeun leupaskeun sareng ngocok.
4. Sateuacan pamakéan, éta perlu dipanggang ku drying parabot atawa tungku, sarta hawa ieu laun ngaronjat nepi 500 ° C.
5. Crucible kudu ditempatkeun di handap beungeut sungut tungku pikeun nyegah panutup tungku maké sungut luhur crucible.
6. Nambahkeun bahan kudu dumasar kana jumlah lebur crucible nu.Ulah nambahkeun teuing bahan jeung nyegah crucible ti keur dikomprés.
7. The kaluar tina tungku jeung clamp crucible kedah akur jeung bentuk crucible nu.Bagian tengah clamp kedah nyegah crucible ruksak ku gaya.
8. Nalika narik kaluar slag molten na coke dina tembok jero sarta luar crucible nu, ketok eta pikeun nyegah karuksakan crucible nu.
9. Jarak anu cocog kedah dijaga antara crucible sareng témbok tungku, sareng crucible kedah ditempatkeun di tengah tungku.
10. pamakéan luyu tina AIDS durukan jeung aditif bakal ngurangan umur layanan crucible nu.
11. Salila pamakéan, ngarobah crucible saminggu sakali bisa manjangkeun umur layanan crucible nu.
12. Nyegah seuneu corrosive kuat ti langsung nyemprot sisi jeung handap gundukan crucible nu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali